Segueix-nos al Facebook:

La Vienesa.cat: Presentació

  • Toni Viñas 01

    Toni Viñas 01

  • Toni Viñas 02

    Toni Viñas 02

  • Toni Viñas 03

    Toni Viñas 03

  • Toni Viñas 04

    Toni Viñas 04

  • Toni Viñas 05

    Toni Viñas 05

  • Toni Viñas 06

    Toni Viñas 06

Presentació

Toni Viñas neix a Sant Feliu de Guíxols en una familia de tradició pastissera, que comença ja amb el seu avi als voltants de l’any 1929.

Pastisser per tradició familiar i vocació, ja que des de ben petit remenava per l’obrador amb el seu pare, que ja feia grans figures artístiques i amb el que “jugaba” amb la xocolata, la seva gran passió dins aquest món dolç.

Tercera generació de pastissers que han buscat sempre treballar amb gran professionalitat i sobretot amb productes de máxima qualitat que tant han fet gaudir als seus clients durant tants anys.

Format als seus inicis en l’obrador familiar,i simultàniament a l’escola del Gremi de pastissería de Barcelona, amb dinou anys marxa a Itália , a treballar a casa de la familia Gatullo on, entre altres coses, aprén la difíl el.laboració del tradicional Panettone de Milá. Durant tota la seva carrera com a pastisser s’ha anat formant també en diverses escoles d’España i França.

La seva passió per la xocolata el porta a investigar i probar continuament técniques i dissenys de peces artístiques cada vegada més complexes i , es aquesta experiencia, la que el porta a participar en concursos i esdeveniments de gran importancia a nivell nacional e internacional, amb resultats molt exitosos.

Convençut de l’importància de la constant formació per desenvolupar l’ofici, dedica part del seu temps a la docència, tant a nivell particular, com treballant per la prestigiosa marca de xocolates Valrhona donant cursos arreu d’Europa i a la seva escola de Tain l’Hermitage, a França.

Desde fa ja molts anys dirigeix les pastisseries La Vienesa de Sant Feliu de Guíxols i Girona.

Premis obtinguts al llarg de la seva carrera:

  • Guanyador absolut del “Prix Chocolat Jean Marie Sibenaler” selecció Espanyola 1996.
  • Finalista del “Gran Prix Internacional Chocolat” a París 1999.
  • Prix Especial Chocolat a la “Coupe du Monde de la Pâtisserie” 1999.
  • Prix Especial Chocolat a la “Coupe du Monde de la Pâtisserie” 2001.
  • Medalla de “Mestre Pastisser” de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona 2012.

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar