Toni Viñas neix a Sant Feliu de Guíxols en una familia de tradició pastissera, que comença ja amb el seu avi als voltants de l’any 1929.
Pastisser per tradició familiar i vocació, ja que des de ben petit remenava per l’obrador amb el seu pare, que ja feia grans figures artístiques i amb el que “jugaba” amb la xocolata, la seva gran passió dins aquest món dolç.
Tercera generació de pastissers que han buscat sempre treballar amb gran professionalitat i sobretot amb productes de máxima qualitat que tant han fet gaudir als seus clients durant tants anys.
Format als seus inicis en l’obrador familiar,i simultàniament a l’escola del Gremi de pastissería de Barcelona, amb dinou anys marxa a Itália , a treballar a casa de la familia Gatullo on, entre altres coses, aprén la difíl el.laboració del tradicional Panettone de Milá. Durant tota la seva carrera com a pastisser s’ha anat formant també en diverses escoles d’España i França.
La seva passió per la xocolata el porta a investigar i probar continuament técniques i dissenys de peces artístiques cada vegada més complexes i , es aquesta experiencia, la que el porta a participar en concursos i esdeveniments de gran importancia a nivell nacional e internacional, amb resultats molt exitosos.
Convençut de l’importància de la constant formació per desenvolupar l’ofici, dedica part del seu temps a la docència, tant a nivell particular, com treballant per la prestigiosa marca de xocolates Valrhona donant cursos arreu d’Europa i a la seva escola de Tain l’Hermitage, a França.
Desde fa ja molts anys dirigeix les pastisseries La Vienesa de Sant Feliu de Guíxols i Girona.
Premis obtinguts al llarg de la seva carrera:
Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.