Segueix-nos al Facebook:
Portada
Història
Productes
Brioxeria
Celebracions
Especialitats
Gelats
Pastisseria
Petit fours
Postres Individuals
Xocolata
Toni Viñas
Presentació
Peces artístiques
Consursos i demostracions
Receptes
Contacte
Portada
01
02
03
04
05
06
07
08
Història
Història
Un dels primers pastissos que va fer l'Albert viñas com a pastisser als seus inicis.
L'Arcadi Viñas, fundador de la pastisseria La Vienesa.
L'obrador de la pastisseria als seus inicis l'any 1929,amb l'Arcadi Viñas en primer terme fent neules.
L'antiga "vienesa" a la Rambla Vidal de Sant Feliu.
Façana de la nova botiga de Girona al 1999.
En Toni Viñas a l'any 1999, just després de guanyar el premi "especial de xocolata" a la Coupe du Monde de la Pâtisserie a la ciutat francesa de Lyon.
Façana de la primera botiga al carrer Capmany, amb l'Arcadi Viñas i alguns dels seus treballadors.
Productes
Brioxeria
Brioxeria
Esmorzars i verenars amb la nostra brioxería feta de manera totalment artesana com des de fa més de 85 anys.
Xocolata calenta amb melindros. Una delícia tant per esmorzar com per verenar.
Els nostres "xuixos de Girona", fets amb matèries primeres de màxima qualitat i en format petit i gran.
Celebracions
Celebracions
Albert Viñas i pastís
Celebracions 1
Celebracions 2
Celebracions 3
Celebracions 4
Celebracions 5
Especialitats
Especialitats
Les barres de gelat de "Biscuit Glacé" de La Vienesa, ja les servía l'avi Arcadio al Hostal de la Gavina als voltants dels anys 50. Un gelat tipo "parfait" de vainilla amb crocant d'ametlla, que es pot acompanyar amb xocolata calenta, maduixetes de bosc,
Bunyols sense farcit típics de Sant Feliu de Guíxols. Boníssims per menjar a qualsevol hora del día.
Especialitat exclusiva de La Vienesa a Sant Feliu de Guíxols, creada fa més de 25 anys per l'Albert Viñas. Aquest bombó en forma de "tap de suro", es un homenatge a l'industria surera de Sant Feliu i de tot l'Ampurdá, que va esser i es molt recuneguda per
Els clásics "Macarrons de París", el.laborats en el nostre obrador amb les millors receptes portades directament de França per en Toni Viñas.
Marrons Glacés originaris del Piamonte (Itàlia). Sens dubte els millors del món. Una "joia" de la pastissería que treballem de manera molt delicada, tal com es mereix aquest producte tant selecte.
Especialitat italiana amb la que varem èsser pioners en la seva fabricació a España, ara fa ja més de 30 anys. Amb ingredients totalment naturals com la seva "massa mare" que té una antiguetat de més de 60 anys, i que varem heredar dels nostres amics de M
Gelats
Gelats
01
02
Pastisseria
Pastisseria
Pa de pessic de xocolata i ametlles amb ganache de xocolata negre a la fava "Tonka" i mousse "esponja" de fruits vermells.
Pastís de mousse d'ametlles crues amb cremós d'anís estrellat i abricocs.
Pastís de mousse de recuit de "Fonteta" i compota de pomes "golden" de Girona.
Bomba de mousse de Yogurt amb maduixes "marinades" i pa de pessic de Yogurt.
Mousse de vainilla bourbon amb cremós de gerds i pa de pessic de gerds.
Mousse de xocolata amb cacaus seleccionats de Venezuela i glassejat de xocolata negre.
Mousse de fruites del bosc amb fruites naturals.
Bavarroise de llimona amb crema de llimona i canyella.
Pastís "Mimosa" amb pa de pessic "genoise" i crema de llimona.
No pot faltar a les nostres botigues el tradicional pastís Sacher de Viena, amb xocolata negre i melmelada d'abricoc.
Petit fours
Petit fours
A l'hora del té o el café pastes amb xocolata 70 % de cacau, melmelades variades i 100 % mantega.
Tartaletes de pasta "brissé" amb fruites naturals segons temporada. No hi falten mai les maduixetes de bosc del Maresme acabades de collir.
Ulleretes de pasta de full 100 % mantega.
Pastes de full fetes amb 100% mantega de primera qualitat, amb fruites , cabell d'angel i pinyons, ulleretes i llasssos, etc...
Repostería selecta i de máxima qualitat.
Postres Individuals
Postres individuals
Souflé de xocolata negre amb una part interior de xocolata que una vegada escalfat, queda líquida i calenta... Per fer gaudir als més entusiastes de la bona xocolata.
Pastís tipo "Ópera" amb xocolata i café que en honor a l'Opera de Barcelona anomenem "Liceu".
Porció individual del tradicional pastís vienés Sacher, amb pa de pesssic de xocolata, melmelada d'abricoc i "ganache" de xocolata.
Tartaleta de fruites naturals (fresó, maduixetes de bosc ó gerds) amb crema pastissera i base de pasta brisa.
Tartaleta de crema de llimona amb merengue flamejat a sobre i base de pasta brisa.
Tartaleta de nous amb gema d'ou i xocolata a sobre amb base de pasta brisa.
Tartaleta de xocolata amb talls de xocolata negre a sobre i base de pasta brisa.
Tartaleta de gerds i xocolata negre amb base de pasta brisa.
Tartaleta de crema de taronja i melmelada de taronja amarga amb base de pasta brisa.
Financier de coco i "ganache" de xocolata negre.
Tartaleta de crema de praliné d'avellanes del Piamonte, amb cruixent de xocolata de llet, melmelada d'abricocs i base de pasta brisa.
Financier d'ametlles i "floquets" de xocolata amb crema de xocolata negre al mig.
Vaset de crema de caramel amb maduixes marinades amb suc de mandarina, pa de pessic al cava i mousse de cava.
Versió pastissera de l'Irish-cofee amb nata montada, cremós de café expresso, pa de pessic banyat amb café, transparència de whisky i gelatina de café.
Vaset de cremós de xocolata negre amb pa de pessic "micro" de xocolata, mousse de vainilla i taronja i compota de taronja amb "grué" de cacau.
versió pastissera del "Mojito", amb crema de llima, pa de pessic amb ron cubá, mousse de ron "trapiche cubano" i transparència de fulles de menta natural.
Postre en "vaset" amb cremós de xocolata de llet, "coulis" de gerds, mousse de fava "tonka" i Streuzel d'ametlles i avellanes.
Xocolata
Xocolata
Per Nadal el·laborem més de 24 tipos diferents de torrons de xocolata. Tria el que més t'agradi!!. Segur qu'el trobes...
Torrons de xocolata tradicionals i "d'autor" amb infinites varietats i gustos que fan les delícies dels paladars més exigents.
Xocolata negre de 72% de cacao amb varietat de fruites deshidratades com gerds, fruita de la passió, pinya, etc...
Xocolata a la tassa feta a partir de xocolata pura i amb llet fresca. Un plaer per els més "xocolaters"!
Els nostres famosos "flocs de Sant Josep", fets amb pasta cruixent amb ametlles Marcona i xocolata Valrhona al 70 % de cacau.
Toni Viñas
Presentació
Presentació
Toni Viñas 01
Toni Viñas 02
Toni Viñas 03
Toni Viñas 04
Toni Viñas 05
Toni Viñas 06
Peces artístiques
Peces artístiques
Peça artística 01
Peça artística 02
Peça artística 03
Peça artística 04
Peça artística 05
Peça artística 06
Peça artística 07
Peça artística 08
Peça artística 09
Peça artística 10
Peça artística 11
Peça artística 12
Peça artística 13
Peça artística 14
Peça artística 15
Peça artística 16
Peça artística 17
Consursos i demostracions
Concursos i demostracions
Cursos i demostracions 01
Cursos i demostracions 02
Cursos i demostracions 03
Cursos i demostracions 04
Cursos i demostracions 05
Cursos i demostracions 06
Cursos i demostracions 07
Cursos i demostracions 08
Cursos i demostracions 09
Cursos i demostracions 10
Cursos i demostracions 11
Receptes
Turrón crujiente
Crujiente de frambuesa y caramelo
Lima y crujiente de avellanas
Plátano y coco
Piña marinada con flor de lavanda y parfait de praliné de avellanas
Albaricoques al anís estrellado y mousse de almendras crudas
Mousse de recuit con miel y compota de manzana a la canela
Mousse de fresas y yogur
Frambuesas y vainilla
Contacte
Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación
Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.
Aceptar